Skip to main content

Waarom digital?

Sinds 2007 werk ik binnen het digital domein in verschillende rollen gedaan, zowel aan de business kant als IT-kant:

  • Digital projectmanager bij online bureaus
  • Teamlid van Digital transformatie projecten
  • Als Scrum Master voor IT teams

Hierdoor leerde ik uiteenlopende IT domeinen kennen, waaronder Data & BI, digital transformatie en online marketing. Hieronder meer uitleg bij deze ervaring in verschillende sectoren.

Josje ondersteunt en adviseert ons op meerdere manieren in ons innovatietraject. Haar kennis van traditioneel projectmanagement, scrum, Lean Six Sigma en communicatie zijn daarbij zeer waardevol. Resultaat en transparantie staan voorop in haar werk, je weet precies wat je aan haar hebt. Zo heeft ze een transformatie-dashboard ontwikkeld, een agile marketing werkmethode opgezet en geïmplementeerd en coached ze medewerkers in operational excellence. Ik beveel haar van harte aan als steun en toeverlaat in elk project.

Marcel TimmerEnterprise Lead Amazon Web Services

Digital projectmanagement

In mijn werk als digital projectmanager komen twee mooie dingen samen:  structuur aanbrengen & inzicht creëren op basis van data. Als projectmanager bij digital bureaus deed ik dat samen met developers en online marketeers. Als Scrum Master doe ik dat met developers en business managers.

Online marketing communicatie

In 15 jaar tijd is het domein van online marketing volwassen geworden. Het is een verzamelnaam voor alle marketingspecialismen die op en voor het internet gerealiseerd worden. Ik werk graag aan online marketing projecten omdat een aantal aspecten daar samenkomen:

  1. Mijn achtergrond en opleiding in communicatie
  2. Datagedreven werken
  3. Vormgeving

Ik heb in rollen als social media specialist, online marketeer en communicatieadviseur voor klanten in de Bouw en vastgoed, het sociale domein en corporaties gewerkt. Als ik een agile rol vervul op een marketingcommunicatieafdeling is het een groot voordeel dat ik zowel de inhoud als het proces van dit vakgebied goed ken.

Artikel in de Corporatiegids over de introductie
van conversation marketing bij Havensteder

Relevante projecten

Dura Vermeer Infra

Dura Vermeer Infra

Data en BI Scrum Master

Volkerwessels Telecom

Volkerwessels Telecom

Digital transformatie

Havensteder

Havensteder

Digital projectmanagement

Microsoft

Microsoft

Conversation marketing

Microsoft

Microsoft

Digital projectmanagement