Overzicht

Eind 2011, vlak voor de week van de ondernemer, wilde Microsoft Nederland een boost geven aan hun portal voor Het Nieuwe Werken. In een tijdsbestek van 5 weken moest de nieuwe portal zijn uitgedacht, getest en gebouwd. Als digital projectmanager leverde ik met succes de eerste versie binnen die 5 weken op.

Project

Digital projectmanager bij Microsoft

Klant

Microsoft

Wat heb ik gedaan
  • Samen met de productmanager voor Het Nieuwe Werken en het toenmalige TamTam (nu: DEPT) ontwikkelde ik een geheel nieuwe online look&feel en realiseerden we de nieuwe website is een periode van 5 weken. Daardoor was de nieuwe site klaar toen de Week van de Ondernemer startte.
  • De portal is na deze eerste oplevering meerdere keren uitgebreid, waaronder het toevoegen van een bibliotheek met wetenschappelijke informatie over Het Nieuwe Werken. Ook deze uitbreidingen mocht ik begeleiden. Het was een geweldige portal om aan te werken met de betrokken partijen.

“Josje was vanuit Microsoft onze projectmanager voor het implementeren van www.microsoft.nl/hetnieuwewerken. In een doorlooptijd van 5 (!) weken is zij er in geslaagd om met de bouwers van de website te komen van conceptueel ontwerp tot de oplevering van de website. Kwaliteiten die Josje typeren zijn:

- Josje is in staat om conceptueel denken te vertalen in concrete deliverables (denken én doen)
- Josje staat voor haar tijdslijnen en is zeer gecommitteerd aan de op te leveren resultaten. Afspraak is afspraak.
- Josje heeft groot verantwoordelijkheidsgevoel
Overall is Josje een echte professional waarmee het zeer plezierig is te werken!”

Frank VerlaanPartner Sales Lead and Go to Market Lead